Go with Golazo

RACE FOR THE CURE: Steun wie getroffen is door borstkanker door deel te nemen aan Europa’s grootste run & walk

Think Pink
Think Pink

EEN RACE IN ALLE UITHOEKEN VAN BELGIË

Van 29 september tot 31 oktober 2023 biedt Think Pink Belgium deelnemers aan de Race for the Cure® de mogelijkheid om alleen of in teamverband te wandelen of te lopen. Over heel België worden verschillende races georganiseerd om iedereen dicht bij huis dit mooie evenement, dat op solidariteit en vrijgevigheid gebouwd is, te laten meemaken. Tijdens de Brussels Airport Marathon & Half Marathon op 1 oktober kunnen deelnemers kiezen om 5 km te wandelen of 10 km te lopen.

ROZE EN WITTE T-SHIRTS: EEN STERK SIGNAAL

Tijdens de Race for the Cure® wandelen of lopen mensen die getroffen zijn door borstkanker in roze T-shirts, omringd door hun dierbaren en supporters in witte T-shirts. Dankzij dit unieke concept van twee kleuren creëert Think Pink een sterke en herkenbare band door het hele land.

LATEN WE SAMEN HET RECORD VAN VORIG JAAR BREKEN!

Dankzij de aanwezigheid en vrijgevigheid van de deelnemers kan Think Pink wetenschappelijk onderzoek financieren en zijn dagelijkse steun aan mensen die getroffen zijn door borstkanker voortzetten. In 2022 namen 11.791 mensen deel aan dit evenement in België.

Laten we het dit jaar nog beter doen! Let’s go #RFTC2023!

Deel dit bericht

Save the date

29/09/2024

Inschrijvingen openen binnenkort.