Parcours

De start van de Brussels Airport Marathon & Halve Marathon wordt gegeven op het De Brouckèreplein waarna je eerst een mooie lus door het centrum loopt. De marathonlopers duiken de Annie Cordytunnel in om zo via de monumentale Basiliek van Koekelberg de groene longen in en rond Brussel aan te snijden: het Moeras van Ganshoren en de verschillende parken van Jette.

 Beide afstanden komen terug samen op hetzelfde parcours op het Heizelplateau, waar je van een prachtig uitzicht op het Atomium en het Kasteel van Laken kan genieten.

Daarna krijg je de unieke kans om over de iconische Lambermontlaan met zijn statige herenhuizen te lopen voordat je het Jubelpark bereikt.

Save the best for last? Die belofte wordt dit jaar helemaal waargemaakt met een aankomst in het centrum van de Stad. Voor het eerst sinds lang. Hoe de exacte route eruit ziet en waar je precies zal finishen wordt 3 juni bekendgemaakt.

Naast de Brussels Airport Marathon & Half Marathon staat er ook een snelle 7 km en de Persil Kids Run 1K op het programma.

Alpro Kids Run

The ENGIE Classic 6 km

The ENGIE Classic 10 km

Of bekijk het virtuele parcours in Google Maps