Groepen & bedrijven

Algemeen

Maak van de Brussels Airport Marathon & Half Marathon jouw bedrijfsuitstap van het jaar! Schrijf jullie samen in en huur een tent in het gezellige bedrijvendorp aan de aankomstlijn. Dankzij deze topligging moedig je de deelnemers van dichtbij aan in de laatste meters. Het ideale verzamelpunt voor zowel lopers als supporters!

De groepsinschrijvingen zijn inmiddels geopend. Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep aan en voeg je al je groepsleden toe. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn op maandag 14 oktober – 23u59.  Eens de groep is afgesloten, zijn er geen wijzigingen meer mogelijk. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.

Standruimte

Huur een tent in het gezellige bedrijvendorpaan de aankomstlijn. Dankzij deze topligging moedig je de deelnemers van dichtbij aan in de laatste meters. Het ideale verzamelpunt voor zowel lopers als supporters!

Binnenkort kan je hier ook de cateringmogelijkheden terugvinden om te bestellen.

Deelnemende bedrijven

Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.