Bereikbaarheid

Wij adviseren iedereen om zo veel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Hieronder vindt u alle tips & tricks om op de makkelijkste manier te reizen tot aan het Koning Boudewijnstadion met de trein, de tram of de metro.

Komt u met de fiets dan voorzien wij een fietsenparking ter plaatse.

Mocht u toch met de wagen komen, vertrek dan voldoende op tijd omwille van het drukke verkeer op de Brusselse ring en rond het Koning Boudewijnstadion.

Indien u met de fiets naar het Koning Boudewijnstadion komt, dan u die achterlaten op onze fietsenparking op het Victor Boinstadion, vlak aan het stadion. De toegang tot de fietsenparking bevindt zich op de Houba De Strooperlaan.

Het is niet meer mogelijk om rechtstreeks van het Centraal Station in Brussel naar het stadion te geraken. We raden dan ook iedereen aan om de trein tot in Brussel-Zuid te nemen en vandaar over te stappen op metrolijn 6 richting Koning Boudewijn die u dan rechtstreeks naar het stadion brengt  (Station Heyzel).

Met de tram kan u opteren voor lijn 7 of lijn 9.

Meer info : http://www.mobielbrussel.irisnet.be/

We raden u sterk aan om op te parkeren op parking C. In directe omgeving of aan het stadion zelf is er geen parkeergelegenheid voorzien. Hier kan u uw wagen achterlaten voor de kostprijs van €10. De parking is beschikbaar op zondag 2 oktober vanaf 6u30.

Koop op voorhand jouw parkeerticket voor Parking C

Deelnemers kunnen op voorhand een parkingticket voor parking C reserveren via volgende link: https://parking.tickets.brussels-expo.com/schedule?language=nl
Op die manier bespaar je heel wat tijd aan de inrit van de parking.