Inschrijven

Online voorinschrijvingen

Inschrijven kan online tot en met zaterdag 2 november 23u59 volgens onderstaande inschrijvingspiramide. Het loont om je snel in te schrijven!

Wie zich online inschrijft t.e.m. 14 oktober ontvangt een gepersonaliseerd borstnummer.

Tarieven

1-1000 deelnemers

1001-3000 deelnemers

3001-5000 deelnemers

5001-…. deelnemers

Daginschrijving

BRUSSELS AIRPORT MARATHON (incl. T-shirt)

€ 80

€ 89

€ 99

€ 107

€ 107

BRUSSELS AIRPORT

HALF MARATHON

€ 33

€ 39

€ 45

€ 49

€ 49

BRUSSELS AIRPORT 7K

€ 20

€ 25

€ 28

€ 31

€ 31

PERSIL KIDS RUN

€ 5

€ 5

€ 5

€ 5

€ 8

Deelnamepakketten worden niet opgestuurd, maar kunnen op zaterdag en zondag ter plaatse afgehaald worden aan de inschrijvingsstand.

Ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun gepersonaliseerd nummer (ingeschreven t.e.m. 14 oktober) of e-ticket. Met dit nummer of e-ticket kan men ter plaatse het borstnummer afhalen aan de inschrijvingsstand op zaterdag 2 november (10u-18u) en zondag 3 november (7u30-9u30).

Daginschrijvingen

Op zaterdag 2 november (10u-18u) en zondag 3 november (7u30-9u30) kan je inschrijven aan de inschrijvingsstand op het Paleizenplein.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 14 oktober – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 14 oktober 23u59.

  • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 2 & 3 november en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse €5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
Schrijf je groep online in

Craft T-shirt

Voor slechts € 25 kan je bij je online inschrijving het officiële Brussels Airport Marathon & Half Marathon T-shirt bestellen! Je kan dit Craft T-shirt bij jouw inschrijving voor € 25 bestellen (zolang de voorraad strekt). Als marathonloper zit dit Craft T-shirt inbegrepen in je deelnamepakket.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ben je gekwetst of kan je door een andere reden niet deelnemen? Dan heb je de mogelijkheid om je inschrijving te annuleren en een terugbetaling te vragen indien je op het moment van je inschrijving een annulatieregeling hebt genomen.

Bij annulatie tot en met 31 augustus 2024 wordt 100% van het inschrijvingsbedrag terugbetaald.

Eventuele extra’s zoals het T-shirt, de medaillegravering en de annulatieregeling zelf worden niet terugbetaald (niet-limitatief).

Annulatieverzoeken dienen uiterlijk tot en met 31 augustus 2024 worden ingediend via dit contactformulier.

Vanaf 1 september vervalt de annulatieregeling.

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Brussels Airport Marathon & Half Marathon. Lees deze voorwaarden grondig na.