Go with Golazo

Brussels Airport Marathon & Half Marathon 2022 – Save the date

bam2022

De volgende editie van de Brussels Airport Marathon & Half Marathon zal plaatsvinden op zondag 2 oktober 2022.

Omwille van Covid-19 werd de Brussels Airport Marathon & Half Marathon 2020 uitgesteld naar een later te bepalen datum. Hoewel we als samenleving stilaan kunnen uitkijken naar versoepelingen dit najaar, zijn we samen met de Stad Brussel, het Brussels Hoofdstedelijk GewestBrussels Airport en de andere aan het event verbonden partners tot de jammere conclusie gekomen dat het organiseren van een volwaardige Brussels Airport Marathon & Half Marathon in 2021 nog niet aan de orde is.

We willen het event enkel laten doorgaan op een manier waarop we de rijke traditie van het event eer aan doen. Zo heeft de Brussels Airport Marathon & Half Marathon o.a. traditioneel een grote internationale weerklank. De voorbije editie stonden er deelnemers uit niet minder dan 105 landen aan de start. Meer dan 1/3de van alle deelnemers woont niet in België. Voor velen onder hen is de situatie omtrent een mogelijke deelname momenteel te onzeker.

Daarom richten we als organisatie, samen met de betrokken overheden en partners, onze blik nu richting de Brussels Airport Marathon & Half Marathon 2022, meerbepaald op zondag 2 oktober 2022. Alle deelnemers die reeds waren ingeschreven voor de editie 2020 hebben een persoonlijke e-mail ontvangen.

Hou het gezond, blijf alle gezondheidsrichtlijnen opvolgen en tot snel!

Team Brussels Airport Marathon & Half Marathon

Deel dit bericht

Save the date

29/09/2024

Inschrijvingen openen binnenkort.